Organizacioni tim

Координатори по факултети

Контактирајте го организаторот од вашиот град и прашајте се што ве интересира во врска со Приматијада 2018.

Natalija Drašković

Член на организацискиот тим Приматијада 2018

+381631971102


Факултет на математика, Универзитет во Белград

Кристина Декић

Член на организацискиот тим Приматијада 2018

+38162664348


Факултет на математика, Универзитет во Белград

Сеид Кршић

Природно-математички факултет, Универзитет во Подгорица

+38268619730


Слободан Николић

Природно-математички факултет, Универзитет во Крагујевац

+381631466707


Асија Џафић

Природно-математички факултет, Универзитет во Сараево

+38763691331


Милан Ђокић

Природно-математички факултет, Универзитет во Ниш

+381642515426


Ивица Димкић

Факултет за Биологија, Универзитет во Белград

+381646355904 


Марко Рајић

Факултет за физичка хемија, Универзитет во Белград

+381643882799


Александар Балаћ

Факултет за географија, Универзитет во Белград

+381637144091


Никола Пановић

Физички Факултет, Универзитет во Белград

+381655103371


Сара Павков

Природно-математички факултет, Универзитет во Нови Сад

+38163566763


Милан Коловић

Филозофски факултет, Универзитет во Источно Сараево

+3866996572


Лука Павловић

Универзитет на Приморском ФАМНИТ, Копер, Словенија

+38651874054


Александар Арсенијевић

Природно-математички факултет, Универзитет во Косовска Митровица

+381654519091


Лена Лукић

Природно-математички факултет, Универзитет во Бања Лука

+38765491815


Миленко Корица

Универзитет Јурија Штросмајера, Осијек, Хрватска

+385919507093


Давор Јачимовић

Универзитет Јурија Добриле, Пула, Хрватска

+385955815148


Сања Павловска

Природно-математички факултет, , Универзитет Св."Кирил и Методиј"- Скопје

+38978260965


Марко Џоић

Природно-математички факултет, Универзитет во Мостар

+38761516272


Александар Гјоргиевски

Факултет за информатички науки и компјутеско инженерство, Универзитет Св."Кирил и Методиј"- Скопје

+389070217630